2017: Walkthrough door: Louis Koot

voor de gog.com versie en deze is de oude DVD-versie van de game

Intro:

In de tv talkshow "The Eye of the World", met presentatrice Jane Gadrey, vertellen Hannah Grand en Sam Mainey wat er werkelijk is gebeurd tijdens "The Argilus Mission"

The Argilus Mission was een missie waar een groep van zo'n 100 wetenschappers naar de planeet Argilus is gestuurd om er wetenschappelijk onderzoek te doen. Helaas is er blijkbaar iets vreselijk verkeert gegaan want het contact met de missie werd verbroken. Hannah Grand en Sam Mainey werden op pad gestuurd naar Argilus om te onderzoeken wat er aan de hand is en of de wetenschappers nog in leven zijn.......

Als Hannah en Sam boven de planeet Argilus zweven in hun schap gaat er echter iets mis......Hannah en Sam moeten hun schip verlaten in 2 escape pods en beide belanden op de planeet, maar elk op een andere plek. Hannah en Sam zijn dus van elkaar gescheiden en hier begint de game en je begint als Hannah.

Je krijgt nu controle over de game. Je gaat vooruit door te klikken als je een witte pijl ziet. Als je de cursor naar de randen van het scherm beweegt en dan je linkermuisknop ingedrukt houd dan verandert je cursor en een links/rechts pijl.....Je kunt dan ronddraaien. Als je de cursor naar de boven in het scherm beweegt dan floept de Menubalk open. In de menubalk vindt je de opties "Help", "Save Game", "Load Game", "settings" en "End Game". In de "Help"lees je de functies van de diverse "F-toetsen" in de game en via "End Game" beland je op het startscherm alwaar je ook de diverse opties vindt en waar je via "Quit" de game kunt afsluiten.

Rechtsonder zie je altijd de beeltenissen van Hannah en Sam. Door op Hannah of op Sam te klikken schakel je over naar Hannah, als je Sam bent, of naar Sam, als je Hannah bent. 

Je begint dus als Hannah

Hoofdstuk 1: Hannah 1 Hoofdstuk 2: Sam 1 Hoofdstuk: 3 t/m 5: Sam 2
Hoofdstuk 6 t/m 8: Sam and Hannah Hoofdstuk 9: Matia Island 1  

2017: Walkthrough door: Louis Koot