2020: Walkthrough door: Dick Leeuw en Louis Koot

Tekst door Dick Leeuw. Screenshots door Louis Koot

The House of DaVinci 2 is het vervolg op The House of DaVinci 1. De game is point and click en je draait rond door je muis rond te draaien. De verdere controls zijn vooruit/inzoomen: dubbelklikken. Uitzoomen is rechtsklikken. Je moet een spelers profiel aanmaken. Je kunt tot 3 spelers profielen aanmaken zodat je 3 New Games tegelijk kunt spelen. Je kunt niet zelf Saven in de game. De game saved je voortgang bij het verlaten van de game. Start je de game weer op dan kies je het Profiel and dan klik je op Play om verder te gaan waar je was gebleven toen je de game verliet in dat profiel

Klik op New profile en kies een naam voor dat profiel

Je kan ook even kijken bij de options en......

...... deze instellen zoals jij wilt, rekening houdend met de grafische capaciteit van jouw computer en grafische kaart.

Vergeet vooral niet om de HINTS aan te zetten want die Hints zul je hard nodig hebben om de vele mechanische puzzels in deze game te kunnen oplossen. Feitenlijk is de game één aaneenschakelijk van mechanische puzzels die je moet oplossen om steeds weer een stapje verder te komen in de game. Als je alles in de opties hebt ingesteld naar jouw voorkeur dan klik je BACK en dan op PLAY om de game te beginnen.

Hoofdstuk 1: Ferrara: Castello Estense
Hoofdstuk 2: Milan: Santa Maria delle Grazie
Hoofdstuk 3: Milaan: Corte Vecchia
Hoofdstuk 4: Florence: Badia Fiorentia
Hoofdstuk 5: Turijn: Sacra di San Michele
Hoofdstuk 6: Turijn: Secret Library

2020: Walkthrough door: Dick Leeuw en Louis Koot

Tekst door Dick Leeuw. Screenshots door Louis Koot